The SU Alexander Brenner Architekten


      On a plot in a private villa at the edge of a forest in the south of Stuttgart , a villa was carefully designed to the smallest detail has been developed for an art lover and family her .
      From the plaza at the entrance to the site structure to a silver car on the lead through the garden with the pool and " light field " with its cobblestone floor entrance to the north .
After the entrance hallway large table placed beneath a two-story space and is illuminated by a skylight . The removable glass floor-to- ceiling open in the right corner on the terrace , so the inside than the outside combined with the roof in the summer months . The kitchen was designed as an eat-in kitchen . It operates either as a closed space or through wide sliding doors as part of the whole .
     A large , wide fireplace in the living area , has been planned as a safer place and intimate . A skylight in the full-width rear light cluster to send the paintings and wall sculptures .
     From the south office and work space a narrow staircase leading down sculpture studio . High near the sacral area , this two-story serves to present works of art - a passion for customer . Right next to a warehouse studio for artwork is attached . Most of the gardens include a pool and spa area .
      Part of the sauna and steam bath is an area that is introspective in tone keep warm reds and yellows all around. An indoor pool , on the other hand opens with a floor-to- ceiling glass on the lower west side of the garden .
      In the upstairs bedroom and all bathrooms are respectively arranged around the gallery . Master bedroom with fireplace , dressing room and bathroom was designed as a connectivity " private sector " . The insurance roofterrace , placed in front of the bedroom provides a broad perspective miles southwest .
     Even more spectacular is the view from the terrace above .
Kiến trúc sư: Alexander Brenner Arcitekten
Nhiếp ảnh: Zooey Braun

Storm Cottage by Fearon Hay Architects


Located on the east coast of Great Barrier Island – a black rough sawn timber box sits looking north to the sea.
The dark exterior palette is completed with a layer of perforated metal screens. This operable layer allows the moderation of light / air and protection both when occupied and alone. Internally walls and floors are clad with oiled oak boards that provide a warm counter to its robust exterior.
The programme provides for a pair of symmetrical bedrooms and ensuites set about a central living space.
Care has been made to limit the scale of the building and maintain a sense of ‘cottage’.
The building is off the grid, powered by solar panels independent systems for water collection and treatment.
This is a retreat that provides shelter, warmth and comfort to engage with the wilderness and isolation of the remote setting.
Architect: Fearon Hay Architects
Photography: Patrick Reynolds


     Now when i see this sweater, i picked it immediately, when i mix it with denim jeans or short pans. Scarf and shoes is sparkling silver. Woh it's so great chic.

    After finishing the dinner, I visit the ASOS finder, I saw his name on the home page, feeling happy 
you can choose like me


The dress is made from silk, the material is soft and feminine. it's like a princess of the 18th century, so, it's classic design with tight neck and long sleeves. I always imagined when I owned a wonderful Dress like this.